adsense 728x90
Home Bors de miel

Bors de miel

Bors de miel

Bors de miel
Ingrediente necesare bors de miel:
- un kilogram de carne de miel cu os;
- 250 de grame de ceapa;
- 200 de grame de ceapa verde;
- 100 de grame de morcovi;
- 150 de grame de telina;
- trei litri de bors;
- 30 de grame de leustean verde;
- sare dupa gust.

Modul de preparare bors de miel:
- Taiem carnea de miel bucati, apoi o oparim, dupa care o clatim sub un jet de apa rece. Pentru un gust mai intarit putem folosi si capatana de la miel care va trebui sa fie crapata si legata pentru a nu se imprastia creierul in bors ul de miel;
- Curatam morocvul si telina iar apoi le taiem bastonase de aproximativ doi centimetri si apoi le punem la fiert in apa rece cu sare. Ceapa tocata marunt se adauga si ea, iar apoi introducem si bucatile de carne de miel;
- Cand carnea este aproape gata fiarta adaugam borsul care intre timp a fost dat in fiert si strecurat alaturi de ceapa verde taiata marunt si calita;
- Lasam borsul de miel sa dea in cateva clocote, dupa care luam oala de pe foc, adaugam leusteanul verde tocat marunt si acoperim.

Pofta buna!!!
 

Costite de miel la cuptor

Bors de miel

Costitele de miel a cuptor pot fi delicioase daca se prepara conform reteti de mai jos:

 

................................

Ultima actualizare ( Luni, 26 Aprilie 2010 12:09 )

 


adsense 300x250